Toy Giveaway

May 01, 2020 03:15 AM - May 01, 2020 08:00 AM

By Koko kids
To be announced,
Varna,Jambol,Bulgaria

Share with Friends

calender

No tickets available for purchase now.

Subscribe Notification

* Tickets amount and categories may not be always available when tickets go on sell, this is solely for the purpose to notify you when tickets become available.

Refund Policy : No refunds at any time

Description

Бебетата на Beanie бяха една от най-успешните играчки от края на 90-те години на миналия век и манията избухна, като децата от цял ​​свят се опитваха да се хванат за най-новата играчка за животни. Бебетата на Beanie бяха толкова популярни, че когато McDonalds си партнираше с компанията, която ги произвеждаше и раздаде на Teenie Beanie Babies в Happy Meals, те в крайна сметка раздадоха над 100 милиона играчки поради голямото търсене.
И все пак тази кукла си остава най-добрата играчка

Лего

Lego съществува от 83 години и е една от любимите играчки в света. През 2009 г. британец на име Джеймс Мей построи къща в пълен размер Лего в Съри. Къщата разполага с работещ душ, тоалетна и легло сред другите вещи и всички те са изработени от Lego. Лего се опита да купи къщата и да я транспортира до Лего Ленд в Уиндзор, но скоро разбра, че ще бъде прекалено логистично трудно да се премести навсякъде!

Играй-Doh

Не би било нелепо да си представим, че повечето домове в Обединеното кралство по някое време са имали Play Doh в тях; това е популярна глина за моделиране, с която децата да играят. През 30-те години може би сте имали Play-Doh в дома си по съвсем различна причина. През това време домовете се нагряват с въглища и това означава, че остатъците от сажди ще се залепят върху тапета в къща. Първоначално Play-Doh е бил предназначен да действа като почистващ тапет, но скоро е открито, че е чудесно вещество, което се използва като глина